انواع دوربین مداربسته بر اساس کیس (قاب)

عبارت “دوربین مداربسته” معادل فارسی عبارت انگلیسی «closet circuit television» یا به اختصار CCTV می‌باشد. معنی لغوی آن، جعبه جادویی مداربسته می‌باشد و به دوربین‌هایی گفته می‌شود که در جای خود، به صورت ثابت هستند. در این بخش قصد داریم انواع کیس دوربین مداربسته را به شما معرفی کنیم و انواع دوربین مداربسته بر اساس کیس (قاب) را بررسی کنیم. همچنین به شما پیشنهاد میکنیم در ادامه، انواع دید در شب دوربین مداربسته و انواع برد دوربین مداربسته را نیز مطالعه کنید.

به طور کلی، دوربین های مداربسته بر اساس نوع کیس یا قاب، به چهار دسته اصلی تقسیم می‌شوند:

در این مقاله، قصد داریم که شما را با این چهار نوعِ اصلی کیس دوربین مداربسته، آشنا کنیم. پیش از مطالعه ی ادامه این بخش که قرار است با انواع کیس دوربین مداربسته آشنا شوید، توجه داشته باشید این تقسیم بندی صرفا بر اساس قاب (کیس) است. تمام دوربین ها فارغ از نوع کیس، میتواند در نوع دید در شب، لنز، نوع و تکنولوژی بُرد و سایر موارد متفاوت باشد. 

انواع کیس دوربین مداربسته

وظیفه‌ی دوربین مداربسته چیست؟

دوربین مداربسته، به کلیه دوربین‌هایی اطلاق می‌گردد که در محل خود ثابت بوده و تصاویر را به یک یا چند محل ارسال می‌کنند. از آنجا که اغلبِ این دوربین‌ها در حفاظت، نظارت و سیستم‌های مانیتورینگ امنیت مورد استفاده قرار می‌گیرند، این واژه بیشتر به همین حیطه بر می‌گردد؛ اما معنی فنی آن، حتی دوربین های ویدئو تلفن و ویدئو کنفرانس را نیز در بر می‌گیرد.

با توجه به وقوع سرقت در اماکن مختلف مسکونی و تجاری، نیاز است تا افراد از مال و جان خود محافظت کنند. برای تأمین امنیت در مکان‌های مختلف، روش‌های زیادی وجود دارد که از بین آنها، می‌توان به گذاشتن حفاظ‌های فلزی بر روی دیوارها، استفاده از درب‌های ضد سرقت، به کار بردن آژیر و دزدگیر و قفل‌های قدرتمند بر روی ورودی ساختمان‌ها و بسیاری موارد دیگر، اشاره کرد.

دوربین های مداربسته، یکی از انواع سیستم‌های امنیتی- حفاظتی قدرتمند محسوب شده که از آن، با هدف جلوگیری از سرقت و سایر جرائم در اماکن مختلف استفاده می‌شود. با توجه به استقبال زیادی که از دوربین های مداربسته شده است، آنها در انواع مختلفی تولید می‌کنند و بسته به نوع کاربردی که دارند، مورد استفاده قرار می‌دهند. پیش از شناخت انواع کیس دوربین مداربسته، بد نیست که با نقش کیس در سیستم امنیتی آشنا شوید.

نقش کیس در دوربین مداربسته

 یک دوربین مداربسته از اجزای گوناگونی تشکیل شده است که هر یک از آنها، در عملکرد مناسب سیستم دوربین مداربسته، نقش مهمی را ایفا می‌کنند. قاب یا کیس دوربین مداربسته، یکی از اجزای مهم یک دوربین محسوب می‌شود. انواع کیس دوربین مداربسته، وابسته به قابلیت خود می‌توانند از سایر اجزای اصلی دوربین در برابر ضربات، رطوبت، باران، برف و غیره، محافظت کنند.

در حقیقت، این جز از دوربین مداربسته نقش حفاظت کننده را بر عهده دارد. آنها معمولاً از جنس فلز یا پلاستیک هستند. دوربین با کیس فلزی، دارای قیمت بالاتری است؛ اما به علت مقاومت بیشتری که دارد، مورد تقاضای بسیاری از کاربران قرار گرفته است. قاب یا کیس دوربین مداربسته در فضای باز، باعث محافظت از دوربین های مداربسته در برابر شرایط مختلف آب و هوایی و هر گونه شرایط ممکن، می‌شود. همچنین انواع کیس دوربین مداربسته، عمر دوربین های مداربسته را طولانی‌تر می‌کنند.

محل نصب دوربین مداربسته، یکی از اصلی‌ترین عوامل برای انتخاب نوع کیس دوربین مدارسته می‌باشد. در مکان‌های بیرونی، وجود جو خورنده، اگر به درستی از دوربین‌ها و لنزها  محافظت نشود، می‌تواند باعث خرابی سریع و جایگزینی زودرس آنها شود. در این قبیل مناطق، به انواع کیس دوربین مداربسته از نوع فولادی ضد زنگ، نیاز است.  

انواع دوربین مداربسته بر اساس کیس

انواع کیس دوربین مداربسته را میتوان بر اساس زیر به 4 دسته تقسیم کرد که در ادامه به صورت مفصل با هرکدام از آن ها آشنا میشویم :

  • دوربین مداربسته بولت : دوربین هایی به شکل استوانه که مقاومت بالایی در برابر شرایط بد آب و هوایی دارند و برای نصب در محیط های بیرونی مناسب هستند.
  • دوربین مداربسته دام : این دوربین ها به شکل گنبد بوده و مقاوت کمتری نسبت به دوربین های دام دارند.
  • دوربین مداربسته اسپید دام : دوربین های اسپید دام که بیشتر آن ها را در شهر و جاده ها دیده ایم به شکل گنبد های بزرگی هستند که مقاومت بالایی نیز دارند.
  • دوربین مداربسته مینی اسپید دام : این دوربین ها نسخه ی کوچک شده ی اسپید دام هستند که از این نوع کیس بیشتر در دوربین های وایرلس (بی سیم) استفاده میکنیم. 

حال که به صورت مختصر با هرکدام از انواع کیس دوربین مداربسته آشنا شدید، در ادامه به صورت مفصل شما را با هرکدام از انواع کیس دوربین مداربسته آشنا میکنیم. 

دوربین مداربسته بولت

دوربین بولت | دوربین مداربسته بولت یا بالت

دوربین مداربسته بولت یا دیواری، دوربین‌هایی استوانه‌ای شکل هستند که دارای تنوع زیاد و ویژگی‌های گسترده می‌باشند. مزیت این نوع دوربین‌ها در مقایسه با دوربین های دام در این موضوع است که دوربین مداربسته بولت، از انعطاف پذیری بیشتری برخوردار است و در مناطق مختلفی از جمله روی سقف و دیوار قابل نصب است.

در حالی که دوربین دام با هدف تحت پوشش قرار دادن فضاهای وسیع، طراحی و تولید شده است. البته ذکر این نکته نیز ضروری است که امروزه تقریبا تمام انواع کیس دوربین مداربسته تولید شده، ترکیبی از موارد مختلف هستند و بهتر از قبل می‌توانند تمامی نیازهای کاربران را برطرف کنند.

انواع دوربین بولت چیست؟

این نوع از دوربین های مداربسته، دارای قابلیت مادون قرمز بوده و امکان دید در شب اجسام توسط آنها وجود دارد. بنابراین، در مکان‌هایی که نیاز به مشاهده تصاویر در تاریکی مطلق است، از بین انواع کیس دوربین مداربسته، از نوع بولت استفاده می‌شود. لنزهای مختلفی در این نوع از دوربین‌ها به کار می‌رود که از بین آنها، می‌توان به لنزهای ثابت، لنز موتورایز و لنز وریفوکال اشاره کرد.

در لنزهای وریفوکال می‌توان از قابلیت زوم کردن بر روی اشیای مختلف بهره گرفت. یک لبه کوچک در نوک لنز دوربین های بولت قرار گرفته است که از لنز در مقابل شرایط آب و هوایی نامساعد و سایر عوامل خارجی آسیب زننده، مراقبت می‌کند.

مزایای دوربین مداربسته بولت

از مزایای این قاب نسبت به سایر انواع کیس دوربین مداربسته، می‌توان به برد بالایی اشاره کرد که نسبت به سایر دوربین‌ها دارند. به همین دلیل است که استفاده از دوربین های بولت در مکان‌هایی که نسبتاً وسیع هستند، مانند پارکینگ‌ها یا حیاط‌ ها، گزینه مناسبی می‌باشند. در واقع، مشاهده از راه دور را می‌توان ویژگی اصلی دوربین های مداربسته نوع بولت  نسبت به سایر گزینه ها بین انواع کیس دوربین مداربسته دانست.

اغلب، دوربین های مداربسته بولت، در گرفتن تصاویر واضح از مردم و پلاک‌ها در مسافت‌های بسیار زیاد، مناسب هستند. نصب این دوربین‌ها، نسبت به دوربین های مداربسته دام، بسیار راحت تر بوده و تنها نیاز به یک پایه دیواری ساده دارد. به همین دلیل دوربین بولت، یکی از انتخاب های معقول و محبوب در بین انواع کیس دوربین مداربسته است.

دوربین مداربسته دام

دوربین دام | دوربین مداربسته دام یا گنبدی

دوربین های مداربسته دام، گنبدی یا سقفی، بسته به نوع کاربرد و میدان دید مورد نیاز مخاطب، به صورت سقفی نصب می‌شوند و یا از یک قلاب دیواری آویزان می‌شوند. دوربین های مداربسته دام همانند سایر انواع کیس دوربین مداربسته می‌تواند از نوع آنالوگ، تحت شبکه، ثابت یا متحرک باشد. گنبدهای PTZ می‌توانند بچرخند یا بر روی اشیاء مورد نظر را بزرگنمایی کنند. این دوربین‌ها می‌توانند از طریق اشعه مادون قرمز، برای دید در شب مورد استفاده قرار گرفته و یا فقط برای استفاده در روز، در مکان‌های مختلف نصب شوند.

دوربین های نوع دام، در نسخه‌های کوچک و میکرو نیز برای استقرار گسسته، در دسترس می‌باشند و در انواع خانه‌ها متناسب با سبک‌های مختلف معماری، وجود دارند. دوربین های دام تحت شبکه مدرن، با تجزیه و تحلیل ویدئویی داخلی نیز در دسترس هستند و می‌توانند از طریق کابل سیگنال اینترنت، هزینه‌های نصب را دریافت کنند. دوربین های دام نیز دارای دید در شب و لنز های متفاوت هستند.

مزایا و معایب دوربین دام

با توجه به این که این دوربین‌ها در سقف نصب می‌شوند، امکان مشاهده آنها توسط سایر افراد به راحتی وجود ندارد. یکی از مزایای اصلی دوربین های گنبدی شکل یا dome نسبت به سایر انواع کیس دوربین مداربسته، پوسته محافظ آن است که لنز دوربین را می‌پوشاند. این ویژگی باعث می‌شود دوربین های گنبدی بسیار مقاوم باشد. این دوربین‌ها از این طریق، کمتر در معرض آسیب‌های خارجی قرار می‌گیرند.

از مزایای دوربین های مداربسته دام می‌توان به طراحی منحصر به فرد آن اشاره کرد که منطبق با محیط اطراف است. این دوربین‌ها با قابلیت چرخشی که دارند، امکان مشاهده زوایای گسترده‌ای را فراهم می‌کند و می‌توان آنها را در فضاهای داخلی و خارجی مورد استفاده قرار داد.

اما از معایب دوربین های مداربسته دام می‌توان به برد کمتر آنها نسبت به دوربین های دیگر اشاره کرد. روند نصب آنها نیز به نسبت سایر دوربین‌ها، پیچیدگی بیشتری داشته و قرارگیری مجدد آنها نسبتاً مشکل می‌باشد. به همین دلیل نصب دوربین دام در بین انواع کیس دوربین مداربسته، نیاز به نصاب حرفه ای تر و با تجربه تری دارد. 

تفاوت دوربین مداربسته دام با اسپید دام

تفاوت دوربین مداربسته دام با دوربین مداربسته اسپید دام، در محل نصب، نوع سنسور، نوع استفاده، سنسور‌های موجود، ولتاژ مصرفی، میدان دید، قابلیت چرخش، استانداردها و پروتکل‌های استفاده شده، می‌باشد. در بین انواع کیس دوربین مداربسته، دوربین های اسپید دام لنز‌های بسیار قوی‌تری نسبت به دوربین های دام دارند.

دوربین مداربسته دام، معمولاً در گوشه اتاق یا در وسط سقف نصب می‌شود؛ اما دوربین مداربسته اسپید دام، در ارتفاع بلند و بر روی میله‌های مخصوصی نصب می‌شود. البته دوربین های اسپید دام دارای پایه‌های دیواری نیز هستند. با استفاده از این پایه‌ها می‌توانید دوربین های اسپید دام را بر روی دیوار نصب کنید. در بین انواع کیس دوربین مداربسته، معمولا دام برای محیط های ثابت و کوچک اما اسپید دام برای محیط های صنعتی و بزرگ کاربرد دارد.

دوربین مداربسته اسپید دام

دوربین اسپید دام | دوربین مداربسته اسپید دام

دوربین اسپید دام (Speed Dome)، یکی از قوی‌ترین دوربین های مداربسته، جهت کنترل تردد و بررسی جزئیات است. دوربین مداربسته اسپید دام با نام‌هایی از قبیل دوربین گردان، دوربین PTZ  مخفف Pan Tilt Zoom، دوربین چرخشی، در بازار معروف است. این دوربین‌ها از نظر ظاهر، شبیه دوربین های دام هستند؛ اما با این تفاوت که قابلیت چرخش دارند و بسیار پیشرفته‌تر می‌باشند. بنابراین اسپید دام نیز یک خانواده ی مجزای دیگر از انواع قاب دوربین مداربسته (کیس) است.

مکانیزم و عملکرد دوربین اسپید دام

برای این قابلیت چرخش به اطراف این نوع دوربین، بک کنترل کننده اتوماتیک در این دوربین‌ها وجود دارد که می‌توان از طریق آن، چرخش دوربین‌ها را تنظیم کرد. در مواقعی که نیاز است تصاویر دوربین های مداربسته به صورت همزمان دریافت و مشاهده شود، استفاده از دوربین مداربسته اسپید دام کاربرد دارد. بر روی این دوربین‌ها یک موتور تعبیه شده است که باعث می‌شود دوربین های مداربسته اسپید دام، قیمت بالاتری را داشته باشد.

همان طور که از نام این دوربین مشخص است، این دوربین همان دوربین مداربسته دام است، با این تفاوت که قابلیت PTZ یا متحرک بودن را نیز  دارد. دوربین مداربسته اسپید دام با توجه به ویژگی جابجایی در محورهای افقی و عمودی و ترکیب این ویژگی با زاویه عریض دوربین های دام، می‌تواند فضای بسیار وسیعی را تحت پوشش قرار دهد.

تعقیب خودکار سوژه در دوربین های مینی اسپید دام

نحوه عملکرد قابلیت تعقیب خودکار در دوربین مداربسته، به این ضورت است که دوربین یک سوژه را بر اساس پارامتر‌های از قبل تعریف شده در خود، تشخیص داده و آن را در طول بازه دید خود، که معمولاً بسیار گسترده است دنبال می‌کند. این قابلیت باعث افزایش کارایی دوربین های گردان یا چرخشی می‌شود؛ به این علت که این دوربین‌ها با وجود امکان چرخش در جهات مختلف، تنها می‌توانند یک محل یا هدف را نمایش دهند.

مینی اسپید دام های ضد انفجار!

همچنین، نوع دیگری از دوربین مداربسته اسپید دام با ویژگی ضد انفجار وجود دارد. این نوع از دوربین Speed Dome، بیشتر مناسب برای نصب در محیط‌هایی با ریسک انفجار مانند مناطق گازی، نفتی، نظامی و غیره است. دوربین اسپید دام با خصوصیت ضد خوردگی، از دیگر نمونه‌های این دوربین جالب است که بیشتر در محیط‌هایی مثل پالایشگاه‌ها استفاده می‌شود.

ویژگی دوربین مداربسته مینی اسپید دام

از ویژگی‌های جالب توجه و منحصر به فرد دوربین اسپید دام، برنامه‌ریزی در مورد نوع عملکرد دوربین (چرخش، زوم و توقف) است. از موارد دیگر، می‌توان به حضور نوعی دوربین مداربسته اسپید دام در بازار اشاره کرد که دارای قابلیت دید در شب فوق‌العاده است. نوع دیگر اسپید دام‌هایی با قابلیت ردیابی سوژه یا Auto Tracking وجود دارند که می‌توانند در صورت ورود سوژه غیرمتعارف به محل، آن را ردیابی کرده و موقعیت آن را در هر لحظه دنبال کنند.

 این نوع دوربین‌ها، دارای برد دید در شب بالایی هستند که برای هر نوع از این دوربین‌ها، به طور جداگانه در کاتالوگ محصول آورده شده است. اما به تازگی نوع جدیدی از دوربین مداربسته اسپید دام در بازار وارد شده‌اند که به نام «اسپید دام لیزری» معروف هستند. این دوربین‌ها دارای برد دید در شب به میزان یک کیلومتر می‌باشند. اگر از بین طیف متنوعی از انواع کیس دوربین مداربسته، قصد انتخاب دوربین مینی اسپید دام را دارید، خود را برای هزینه نسباتا بالا ولی کیفیت خوب آماده کنید. 

دوربین مداربسته مینی اسپید دام

دوربین مینی اسپید دام | دوربین مداربسته مینی اسپید دام

دوربین های مینی اسپید دام‌، مدل‌های کوچک‌تر، ساده‌تر و گاهی ارزان‌تر دوربین های اسپید دام می‌باشند. مینی اسپید دام همانند اسپید دام، قابلیت‌های چرخشی حول محور عمودی، بالا و پائین شدن سر لنز دوربین و همچنین زوم اپتیکال را دارد. در واقع می‌توان گفت که این نوع دوربین، کامل‌ترین نوع دوربین مداربسته رنگی است که دستگاه کنترلر دوربین و کیبورد دوربین خاص خود را دارد، گردان است و لنز زوم دارد، و می‌تواند شدت نور را تنظیم کند.

در این دوربین می‌توان دور و نزدیک شدن تصاویر را کنترل نمود، روی سقف نصب می‌شود و تمامی برنامه‌ریزی‌ها و فرمان‌های لازم از طریق کیبورد کوچک و خاصی، به آن قابل اعمال است. در پرانتز به اطلاع شما میرسانیم که گاها در دسته بندی انواع دوربین مداربسته بر اساس قاب، مینی اسپید دام و اسپید دام را در یک خانواده قرار میدهند. اما این دسته بندی اشتباه است. 

هر تصویر را می‌توان مجموعه‌ای از نقاط ناپیوسته در نظر گرفت که در کنار هم قرار می‌گیرند و مجموعاً یک تصویر را می‌سازند؛ هر کدام از این نقاط در هر لحظه می‌توانند خصوصیات متفاوتی نسبت به هم داشته باشند. می‌توان مسیری خاص برای دوربین تعریف کرد و دوربین را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد تا در هر نوع شرایط زمانی مختلفی، مسیر و یا نقاط خاصی را تصویر برداری کند.

دوربین مینی اسپید دام بی سیم با قابلیت کنترل از راه دور

دوربین چرخشی مینی اسپید دام PTZ (در ویکی پدیا در مورد PTZ ها بخوانید) از نوع دوربین های مداربسته اسپید دام می‌باشد. این نوع از دوربین مینی اسپید دام، بی سیم است و از طریق وای فای به موبایل، تبلت یا لپ‌تاپ، وصل می‌شود. همچنین این دوربین به دستگاه NVR نیز وصل می‌شود. شما از این دوربین می‌توانید در خانه، محل کار، فروشگاه و هر جایی که نیاز دارید استفاده کنید.

دوربین های نوع مینی اسپید دام، به گونه‌ای طراحی شده است که می‌توانید به راحتی و با استفاده از نرم افزار گوشی خود، آن را به صورت ۳۲۰ درجه در محور افقی و ۱۲۰ در محور عمودی بچرخانید. همچنین دوربین مداربسته تحت شبکه می‌تواند تصاویر و صدا را بر روی micro SD ضبط کند و قابلیت پشتیبانی تا ۶۴ گیگابایت رَم را دارد.

این دوربین از نظر دریافت تصاویر، ذخیره تصاویر بر روی کارت حافظه و انتقال صدا و تصویر، همانند دوربین های چرخشی عمل می‌کند. در حقیقت، این دوربین بعد از نصب در محیط، در صورتی که شخصی وارد آن محیط شود، دوربین آن را تشخیص داده و در جهت حرکت شخص گردش می‌کند. مشتریان ما از بین انواع کیس دوربین مداربسته، مینی اسپید دام را برای منزل خود انتخاب میکنند.

وظایف کیس دوربین مداربسته

در ساخت انواع کیس دوربین مداربسته، اهدافی دنبال شده است که یک کیس با کیفیت و استاندارد، باید آنها را تحت پوشش خود قرار دهد:

هدف اول، راحت‌ کردن نصب و سیم کشی

به طور کلی می‌توان گفت که هدف اصلی از تولید انواع کیس دوربین مداربسته، راحتی در نصب و انجام سیم‌کشی است. وقتی که برای نصب از کیس استفاده می‌کنید، راحتی بیشتری برای انجام سیم کشی دارید. با عبور سیم از حفره‌های کیس‌ها، کابل مستقیم از داکت به سیم می‌رسد. همچنین، طراحی حفره‌ها یک الگوی استاندارد در اختیار فرد نصاب قرار می‌دهد تا بتواند سیم‌کشی را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. به همین دلیل، باید در هنگام خرید به نوع سوراخ‌های کیس توجه داشته باشید.

هدف دوم، جلوگیری از دسترسی سارقان

متأسفانه در بسیاری از موارد، مشاهده شده است که سارقان با دسترسی به سیم‌ها، سیستم دوربین مداربسته را از کار انداخته‌اند. حتی در مواردی نیز سارق، خود دوربین را به سرقت می‌برد. یک کیس دوربین استاندارد، باید به عنوان یک لایه محافظ، دسترسی سارق به پیچ‌ها یا کابل‌های دوربین را سخت‌تر کند.

هدف سوم، جلوگیری از ورود آب و خاک به داخل سیستم

قابلیت دیگری که انواع کیس دوربین مداربسته باید دارا باشد، محافظت از دوربین‌ در مقابل آب و گرد و خاک است. برخی از تولید کنندگان، کیس‌ها را با استانداردهای بین‌المللی IP تولید می‌کنند که نشان دهنده مقاومت انواع کیس دوربین مداربسته در برابر نفوذ آب و خاک است.

نتیجه گیری

کیس (قاب) دوربین مدارسته، نقش اصلی و مهم را در ماندگاری و طول عمر مفید یک دوربین مداربسته دارد. بهتر است دوربین مداربسته در شرایطی نصب شود که در معرض باران، برف و رطوبت نباشد؛ اما اگر محیط و شرایط نصب به صورتی است که وجود این موارد اجتناب ناپذیر می‌باشد، باید دوربین مداربسته‌ای انتخاب شود که در برابر گرد و غبار و یا رطوبت و آب، از مقاومت کافی و لازم برخوردار باشد.

کلام آخر در خصوص عملکرد انواع کیس دوربین مداربسته در حفاظت از اجزای داخلی آن، این است که کیس دوربین مداربسته، نقش اصلی حفاظت از اجزای داخلی، به خصوص برد اصلی دوربین، لنز و سایر اجزا را دارد؛ بنابراین در هنگام خرید دوربین مداربسته، باید به جنس و نوع کیس یا بدنه آن، توجه کافی داشت.

کاربر عزیز تک پلاس، در صورتی که در رابطه با محتوای این مقاله و خصوصیات انواع کیس دوربین مداربسته، نظر و یا تجربه‌ای دارید، پیشنهاد می‌کنیم از طریق برقراری تماس با ما، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید تا سایر کاربرانی که به این مقاله مراجعه می‌کنند، بتوانند از آنها بهره‌مند شوند.

سوالات متداول

  • دوربین بولت
  • دوربین دام
  • دوربین اسپید دام
  • دوربین مینی اسپید دام

دوربین مداربسته دام: دوربین مداربسته دام به شکل گنبدی بوده و مناسب مکان های مسقف است.

دوربین‌ مداربسته بولت : دوربین های بولت یا استوانه ای، مقاومت بالایی در برابر شرایط بد آب و هوایی دارند. این دوربین ها مناسب محیط های روباز و بدون سقف هستند.

دوربین مداربسته اسپید دام : این دوربین ها مناسب کنترل تردد و بررسی جزئیات است. دوربین های اسپید دام از نظر شکل ظاهری شبیه به دوربین های دام است با این تفاوت که مقاومت بسیار بالایی در مقابل شرایط بد آب و هوایی دارند.

دوربین مداربسته مینی اسپید دام : نسخه‌ی کوچک، ارزان و ساده شده ی دوربین های اسپید دام که بیشتر به صورت دوربین های وایرلس روانه بازار شده اند.

پشتیبانی و تماس با ما

آدرس : میدان حسن آباد، خیابان امام خمینی، پاساژ فجر، طبقه اول، پلاک 108

تلفن تماس دفتر مرکزی : 66411737 – 021

تماس با مدیر داخلی : 09125702099