کابل دوربین مداربسته | فروش کابل دوربین مداربسته
کابل دوربین مداربسته یکی از مهم ترین اجزای سیستم مداربسته است. برخی مراکز فروش کابل دوربین مداربسته، کابل را با نام های سیم دوربین مداربسته نیز معرفی میکنند. از آنجایی که کابل دوربین مداربسته در کیفیت تصویر بسیار تاثیر گذار است، لذا به شما پیشنهاد میکنیم از کابل مرغوب استفاده کنید. نکته مهم دیگر در این مورد، سیم کشی و کابل کشی صحیح است. در صورتی که کابل کشی صحیح و اصولی نباشد، ممکن است تصویر دلخواه با کیفیت مطلوب دریافت نکنید.
نکته دیگر این است که کابل (سیم) بر اساس نوع دوربین و تکنولوژی آن متفاوت خواهد بود. در این صفحه به شما انواع کابل دوربین مداربسته را معرفی خواهیم کرد. در صورتیکه قصد خرید کابل دوربین مداربسته نیز دارد میتوانید از فروشگاه تک پلاس اقدام کنید. و یا اگر در انتخاب کابل مناسب دوربین مداربسته سردرگم هستید، از مشاوره رایگان کارشناسان تک پلاس استفاده کنید.
فروش کابل دوربین مداربسته تک پلاس – فروش سیم دوربین مداربسته
انواع کابل دوربین مداربسته
همانطور که پیش تر گفته شد، کابل دوربین مداربسته انواع مختلفی دارد. شما نیاز است تا بر اساس تکنولوژی بُرد دوربین مداربسته خود، کابل مناسب را انتخاب کنید. انتخاب سیم مناسب، نیاز به داشتن اطلاعات کافی و شناخت انواع کابل دوربین مداربسته دارد. در این قسمت میخواهیم به شما کابل های رایج و پرکاربرد بازار را معرفی کنیم. در کل 3 نوع کابل پر استفاده در دوربین های مداربسته امروزی رایج است:
- کابل کواکسیال (کابل هم محور): با عنوان کابل تصویر دوربین مداربسته آنالوگ نیز شناخته میشود. یک کابل الکتریکی است جهت جابجایی سیگنال های رادیویی مختلف.
- کابل کواکسیال ترکیبی: نوعی کابل کواکسیال است که درون روکش خود دارای کابل برق نیز میباشد. این مورد باعث میشود که کابل فضای کمتری درون داکت اشغال کند.
- کابل شبکه (کابل LAN): از کابل لن، در سیستم های مداربسته تحت شبکه استفاده میشود. در صورت وجود تکنولوژی POE، میتوان با این کابل برق را نیز علاوه بر تصویر انتقال داد.

کابل کواکسیال (هم محور) – Coaxial
کابل کواکسیال از جنس مس بوده که دارای محافظ فلزی است. کابل Coaxial به دلیل اجزای ساختاری و محافظ فلزی، مشکل تداخل سیگنال ها را برطرف کرده است. از کابل کواکسیال ابتدا به عنوان کابل تلویزیون جهت اتصال تلویزیون به ماهواره استفاده میشد. اما اکنون در نصب دوربین مداربسته نیز استفاده میشود. (مقاله کابل کواکسیال در ویکی پدیا)
کابل کواکسیال برای نصب دوربین مداربسته AHD و دوربین مداربسته آنالوگ مناسب است. توجه داشته باشید که از این کابل نمیتوانید در نصب دوربین IP (تحت شبکه) استفاده کنید. علاوه بر آن، بدانید که کابل هم محور، بر اساس اندازه گیری و امپدانس انواع مختلفی دارد. در ادامه به شما انواع کابل کواکسیال را معرفی میکنیم.
- کابل RG-6 (سیم RG6)
- کابل RG-11 (سیم RG11)
- کابل RG-59 (سیم RG59)
کابل RG چیست؟
درواقع کابل های کواکسیال را با شناسه RG دسته بندی میکنیم. RG مخفف Radio Guage بوده که Guage به معنی ضخامت است. احتمالا متوجه شده اید که کابل های کواکسیال بر اساس ضخامت انواع مختلفی دارند و این ضخامت، با عدد کنار شناسه RG مشخص میشود. به طوریکه هرچه عدد بزرگتر باشد، هسته یا مرکز هادی کوچکتر میشود.
کابل RG-6
کابل RG6، یکی از انواع متداول کابل کواسکیال است که معمولا برای مسیریابی تلویزیون کابلی خانگی استفاده میشود. سیم RG6 دارای مغزی یا رسانای ضخیم تر است، پس میتواند سیگنال هایی با کیفیت بهتر ارائه دهد. علاوه بر آن، عایق دی الکتریک آنها ضخیم تر و نوع شیلد آن ها متفاوت است. این مورد باعث میشود سیگنال های سطح GHz به طور موثر تری مدیریت شود. با توجه به اینکه کابل RG-6 نازک است، میتوانیم آن هارا در دیوار یا سقف نصب کنیم. رسانای داخلی آن از جنس مس بوده و رسانای بیرونی آن از جنس فویل پلی استر آلومینیومی است که لایه ای از جنس مس و قلع آن را فرا گرفته.
کابل RG-11
کابل RG11 زمانی استفاده میشود. این کابل بسیار ضخیم بوده و کار کردن با آن سخت است. متریال اجزای داخلی این کابل با کابل RG-6 مشابه بوده و از سایر کابل ها ضخیم تر است. سیم RG-11 دارای قطر بیرونی 10.3 میلی متر و قطر عایق 7.24 میلی متر است.
کابل RG-59
کابل RG59 در مقایسه با کابل RG11 و RG6 ، باریک تر است. گفتنی است که در نصب دوربین مداربسته AHD و آنالوگ از این کابل استفاده میشود. جنس رسانای داخلی سیم RG-59 از فلز مس 95 درصد و قطر دیاالکتریک آن 3.7 میلی متر است. قطر بیرونی آن نیز 6.9 میلی متر میباشد. زمانی که سوئیچ A و B داشته باشیم، میتوانیم از کابل RG-59 استفاده کنیم. هسته کابل RG59 یک سیم فلزی مسی است که یک لایه ضد رسانا و ضد برق آن را احاطه کرده است. این لایه نیز خود توسط یک عایق ثانویه فویل یا فلزی پوشیده میشود. نهایتا تمام این مجموعه را یک جلد پوششی احاطه کرده است.
اجزای کابل کواکسیال
همهی انواع کابل کواکسیال، از درون به بیرون دارای بخش های اصلی زیر میباشد:
- هسته مرکزی : این بخش هادی الکتریکی است و دارای پوشش است. سیم نازکی است که میتواند به صورت ساده یا تابیده شده باشد.
- عایق دی الکتریک : این عایق، سیگنال هارا داخل کابل نگه میدارد و از تداخل یا نویز الکتریکی در سیگنال ها جلوگیری میکند.
- شیلد فلزی : یک لایه عایق مشبک مس یا فلز به صورت بافته شده است.
- پوشش پلاستیکی : لایه ای است که تمام لایه های زیرین آن را در بر میگیرد.
با توجه به نوع کابل کواکسیال، قطر و ضخامت این لایه ها میتواند متفاوت باشد.
مزایا و معایب کابل کواکسیال
کابل کواکسیال مانند هر وسیله ی دیگری، دارای مزایا و معایب است. از مزایای کابل کواکسیال، میتوان به ارزان بودن این کابل اشاره کرد. مورد دوم، سیم کشی و نصب آسان است. ضمن اینکه کابل کواکسیال دارای قابلیت بسط آسان است. مورد بعدی، دوام و پایداری کابل های کواکسیال است.
اما اگر بخواهیم درباره ی معایب کابل کواکسیال بدانیم، میتوانیم محدودیت فاصله و هزینه نصب بالا اشاره کرد.
کابل کواکسیال برای دوربین مداربسته
اگر قصد دارید کابل کواکسیال برای دوربین مداربسته خریداری کنید یا بهترین کابل کواکسیال را بشناسید، میتوانید با کارشناسان مجموعه بزرگ تک پلاس تماس بگیرید. اما اگر بخواهیم شما را راهنمایی کنیم، پیشنهاد میکنیم کابل RG-59 را از انواع کابل coaxial برای دوربین مداربسته انتخاب کنید. البته که کابل RG-6 عملکرد بهتری نسبت به RG-59 از خود نشان میدهد. چراکه مسافت های دور را بدون از بین رفتن سیگنال های ویدیویی پشتیبانی میکند. اما همانطور که گفته شد، RG-6 نسبت به RG-59 محکم تر و ضخیم تر است. در نتیجه کار کردن با آن چندان راحت نیست و میتواند هزینه سنگین تری برای نصب به شما تحمیل کند.
انواع کانکتور های کابل کواکسیال
کابل کواکسیال برای برقراری اتصال، نیاز به کانکتور یا فیش مناسب دوربین مداربسته دارند. در واقع بدون استفاده از فیش ها، نمیتوانید از کابل در سیستم مداربسته استفاده کنید. در لیست زیر انواع کانکتور مناسب کابل کواکسیال را برای شما ذکر کرده ایم. امیدواریم بتوانید فیش مناسب کابل coaxial را انتخاب کنید.
- فیش BNC (فیش بی ان سی) : مناسب برای دوربین مداربسته و پیشنهاد تک پلاس.
- فیش AV (فیش RCA) : مناسب برای انتقال صدای دوربین مداربسته که در گذشته با فیش های 3 رنگ قرمز و زرد و سفید یا 3 فیش میشناختیم.
- فیش TNC (فیش تی ان سی) : نسخه نخ دار فیش BNC
- فیش SMA (فیش اس ام ای)
- فیش SMB
- فیش QMA
کابل کواکسیال ترکیبی | کابل ترکیبی دوربین مداربسته
کابل ترکیبی کواکسیال، درواقع دونوع کابل است که باهم ترکیب شده است. درواقع کابل ترکیبی دوربین مداربسته شامل یک رشته کابل کواکسیال و یک زوج سیم برای تامین برق در کنار آن تعبیه شده است. بسیاری از ویژگی های کابل کواکسیال معمولی و کابل کواکسیال ترکیبی مشابه یکدیگر است. درواقع سیم کواکسیال ترکیبی از آنجایی که همراه خود سیم برق نیز دارد، باعث میشود هزینه های کابل کشی کاهش یافته و پروسه ی نصب آن ساده تر شود. اما این به شرطی است که از این کابل در مسافت های طولانی استفاده نکنیم که جلوتر دلیل آن را توضیح داده ایم.
نکات مهم خرید کابل ترکیبی کواکسیال
پیش از خرید کابل کواکسیال ترکیبی، نیاز است تا به یک سری نکات توجه داشته باشید. این نکات میتواند ابهامات ذهن شما را در خصوص انتخاب سیم کواکسیال معمولی یا ترکیبی برطرف کند.
حداکثر طول کابل ترکیبی دوربین مداربسته
کابل ترکیبی دوربین مداربسته مناسب محیط های کوچک است. یعنی در محیط هایی که متراژ و ابعاد نسبتا کوچکی دارند باید از سیم کواکسیال ترکیبی استفاده کنید. میدانیم که سیم ترکیبی کواکسیال مرغوب (جنس تمام مس) نهایتا 60 تا 70 متر را میتواند پشتیبانی کند. طبیعتا با گذر از حداکثر متراژ قابل پشتیبانی، کیفیت تصویر و کارایی نیز کاهش میابد. پس توجه داشته باشید برای متراژ ها و مسافت های طولانی تر، از کابل کواکسیال RG-59 (معمولی) به جای کابل ترکیبی استفاده کنید.
قیمت کابل ترکیبی دوربین مداربسته
موارد متعددی بر قیمت کابل کواکسیال تاثیر میگذارد. تغییر متریال هرکدام از اجزای کابل کواکسیال، بر کیفیت کابل همچنین قیمت آن اثرگذار است. کابل دوربین مداربسته مانند آداپتور دوربین مداربسته است و ارزش ریسک کردن ندارد. به همین دلیل به شما پیشنهاد میکنیم با خرید کابل با کیفیت و مناسب، نگرانی های خود را کاهش دهید. چرا که تغییر جنس مواد به کار رفته، عملکرد کابل را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
تجهیزاتی برای محافظت از کابل دوربین مداربسته
در صورتیکه تمایل دارید طول عمر کابل ترکیبی دوربین مداربسته را افزایش دهید، تجهیزات زیر را هنگان نصب سیم دوربین مداربسته به شما پیشنهاد میدهیم :
- لوله فلکسی: لوله ای خرطومی شکل و انعطاف پذیر که مانند یک کانال عمل میکند و کابل از درون آن عبور میکند. معمولا از لوله فلکسی درون دیوار استفاده میکنیم و توکار است.
- داکت: یک محفظه پلاستیکی که عموما روی دیوار به شکل روکار استفاده میشود. داکت نیز مانند لوله فلکسی، مسیری برای عبور دادن کابل فراهم میکند.
مزایا و معایب کابل ترکیبی coaxial دوربین مداربسته
سیم ترکیبی coaxial، مزایایی دارد که با شناخت صحیح این مزایا، میتوانیم نگاه عمیق تر و خرید بهتری را تجربه کنیم. یکی از مزایای سیم ترکیبی coaxial ،انتقال همزمان برق و صدا و تصویر است. همانطور که پیش تر اشاره شد، سیم ترکیبی کواکسیال از اتصال و ترکیب 2 کابل به یکدیگر حاصل شده. بنابراین میتواند تمام داده هارا همزمان منتقل کند. مورد دوم، سهولت در استفاده است. از آنجایی که هم نیرو و هم داده ها توسط یک کابل واحد انتقال داده میشود، فرآیند پیاده سازی و استفاده بسیار تسهیل شده است. اما اگر بخواهیم درباره معایب سیم ترکیبی کواکسیال بگوییم، پیچیدگی نصب این کابل ها نسبت به سایر کابل های مناسب دوربین مداربسته است.
قیمت کابل دوربین مداربسته – فروش کابل دوربین مداربسته
با توجه به نوسانات ارز، قیمت ها روزانه تغییر میکنند. لذا به شما پیشنهاد میکنیم آخرین قیمت ها و موجودی محصولات را ار فروشگاه تک پلاس پیگیری کنید. قیمت ها و موجودی در فروشگاه تک پلاس همگی به روز بوده و پس از ثبت سفارش توسط شما، ارسال در همان روز صورت میگیرد. ضمنا پس از ثبت فاکتور، کارشناسان فروش با شما تماس میگیرند تا صحت سفارش و سوالات احتمالی شما را پاسخ دهند. برای خرید کابل دوربین مداربسته روی لینک زیر کلیک کنید.
ویژگی کابل های تک پلاس
کیفیت و دوام بالا
کابل دوربین مداربسته تک پلاس، وارداتی بوده و با کیفیت خیره کننده ای به بازار عرضه شده است.
قیمت مناسب
قیمت های تک پلاس بسیار رقابتی بوده و به شما قول میدهیم که بهترین بازخورد را نسبت به هزینه دریافت کنید.
پشتیبانی فروش
پشتیبانی و خدمات پس از فروش مجموعه تک پلاس همواره ادامه دارد، پس به ما اعتماد کنید.
کابل شبکه دوربین مداربسته (کابل LAN دوربین مداربسته) – کابل تصویر دوربین IP
با رواج یافتن دوربین مداربسته تحت شبکه (دوربین مداربسته IP)، کابل های شبکه به پا به عرصه گذاشتند. برای نصب دوربین مداربسته آی پی، نیازمند کابل شبکه (کابل لن یا کابل LAN) هستیم. برخی افراد گمان میکنند که دوربین های تحت شبکه نیازی به سیم برای کارکرد ندارند اما این تصور کاملا اشتباه است. چرا که دوربین های مداربسته وایرلس هستند که نیازی به کابل کشی ندارند. سایر دوربین های مداربسته (آنالوگ، AHD، IP) همگی نیاز به کابل کشی دارند.
کابل شبکه، انواع مختلفی دارند که انواع مختلف آن را با شناسه CAT میشناسیم. کابل شبکه از CAT1 تا CAT6 موجود است.اما در مورد کابل شبکه مناسب دوربین مداربسته، نوع CAT5 و CAT6 گزینه های کاربردی هستند. در مورد ساختار کابل شبکه، 4جفت سیم رنگی است که دو به دو دورهم پیچیده شده اند. رنگ این سیم ها به شرح زیر است:
- نارنجی و نارنجی سفید
- سبز و سبز سفید
- آبی و آبی سفید
- قهوه ای و قهوه ای سفید
انواع کابل شبکه – انواع کابل LAN
با کمی جستجو در اینترنت، انواع مختلفی از کابل شبکه مناسب دوربین مداربسته برخورد خواهید کرد. در این قسمت تصمیم داریم به شما انواع کابل شبکه را معرفی و مختصری درباره هرکدام توضیح دهیم.
- کابل UTP : از این کابل در محیط های داخلی که هیچ آلودگی نویز و پیچیدگی نصب وجود ندارد استفاده میشود. بر روی زوج کابل های درون کابل UTP، فویل یا شیلد وجود ندارد.
- کابل U/FTP : در محیط های دارای نویز از این کابل استفاده میکنیم. فویل دور زوج سیم های درون این کابل را پوشانده است.
- کابل F/FTP : محیط های دارای نویز بسیار زیاد، به این کابل نیاز دارند. فویل های جداگانه زوج سیم های درون کابل F/FTP را پوشانده است.
- کابل S/FTP : این کابل برای محیط هایی که نویز بسیار زیاد دارند ضمن اینکه احتمال آسیب فیزیکی برای کابل وجود دارد مناسب است. در کابل SFTP، فویل از سیم های درون کابل محافظت میکند و یک شیلد بافته شده مجموعه ی سیم ها را در خود جای میدهد. کشیدگی یا خم شدن بیش از حد، میتواند به این کابل ها و شبلد آن ها آسیب بزند.
- کابل SF/UTP : در این نوع کابل، زوج سیم ها فاقد محافظ هستند. فویل و شیلد محافظ مجموعه سیم ها را در خود جای داده است و محافظت میکند.
- کابل S/UTP : در این نوع کابل نیز شیلد محافظ بافته شده از مجموعه سیم ها محافظت میکند. بنابراین برای محیط هایی که احتمال آسیب فیزیکی وجود دارد مناسب اند.
- کابل F/UTP : در کابل اف یو تی پی، یک فویل مجموعه سیم ها را در خود جای داده است و زوج سیم ها فاقد پوشش اند.
اجزای کابل شبکه
اگر قصد دارید با ساختار و اجزای کابل شبکه آشنا شوید، در ادامه ی این صفحه با ما همراه باشید. کابل شبکه 8 سیم با رنگ های متفاوت دارد که 4 رنگ آن اصلی (سبز، آبی، نارنجی، قهوه ای) و 4 رنگ آن فرعی)ترکیبی از رنگ های اصلی با رنگ سفید) میباشند به این ترتیب که رنگ های سبز سفید، آبی سفید، نارنجی سفید و قهوه ای سفید را تشکیل میدهند. با پیچیده شدن یک رنگ اصلی و یک رنگ فرعی به دور هم، یک سیم فرعی حاصل میشود. دلیل تنیده شدن دو سیم به یکدیگر، جلوگیری و خنثی کردن نویز های الکترومغناطیسی است.
برخی مدل های کابل، یک روکش تمام سیم هارا در بر میگیرد و در برخی دیگر از مدل های کابل، دور سیم ها به صورت 2 به 2 روکش کشیده میشود. به روکشی که دور سیم ها به صورت 2 به 2 کشیده میشود شیلد گفته میشود. روکش کلی به این دلیل است که مقاومت سیگنال در برابر نویز خارجی را افزایش دهد و شیلد هم برای این است که مقاومت کابل در برابر نویز داخلی نیز افزایش یابد.
برترین کابل دوربین مداربسته – برند های مطرح کابل دوربین مداربسته
برند ها و شرکت های مختلفی تولید کننده کابل دوربین مداربسته هستند. در ادامه قصد داریم به شما مطرح ترین شرکت های تولید سیم دوربین مداربسته را معرفی کنیم.
- کابل بلدن (Belden) : بلدن، یکی از تولید کننده های آمریکایی تجهیزات شبکه است که کابل شبکه نیز تولید میکند. یکی از برترین مارک های تولید کننده کابل دوربین مداربسته، کابل دوربین مداربسته بلدن است.
- کابل لگرند (Legrand)
- کابل نگزنس (Nexans)
پشتیبانی و تماس با ما
آدرس : تهران، میدان حسن آباد، خیابان امام خمینی، بعد از شیخ هادی، پلاک 196، زنگ 3
تلفن تماس دفتر مرکزی : 66729950 – 021
تماس با مدیر داخلی : 09125702099
سوالات متداول
برای دوربین های AHD و آنالوگ، کابل های کواکسیال RG-59 و برای دوربین های تحت شبکه IP، کابل شبکه (کابل LAN) را پیشنهاد میکنیم.
برترین برند کابل دوربین مداربسته، به شرح زیر است :
- بلدن (Belden)
- لگراند (Legrand)
- نگزنس (Nexans)
کابل دوربین مداربسته، در 3 نوع است:
- کابل شبکه (کابل LAN یا کابل لن یا کابل اترنت)
- کابل کواکسیال
- کابل کواکسیال ترکیبی
قیمت به روز کابل دوربین مداربسته را میتوانید از فروشگاه تک پلاس مشاهده کنید. همچنین امکان خرید آنلاین، حضوری و تلفنی این محصول وجود دارد. برای خرید کم باکس، روی لینک زیر کلیک کنید.